5 redenen waarom je naar Scheveningen strand moet gaan!

Je hoeft niet per se het land uit om te kunnen genieten van een mooi strand. Waarom zou je bijvoorbeeld 20 uur reizen naar bondi beach in Australië als Scheveningen maar een paar uurtjes van je af ligt? Het strand van Scheveningen is in totaal 11 kilometer lang! Hierdoor valt er van alles te beleven en hoef je je dus nooit te vervelen. Lees hieronder de 5 redenen waarom je naar Scheveningen strand moet gaan.

  1. Attracties voor jong en oud

Op de Pier van Scheveningen kan je genieten van verschillende attracties. De meest bekende is het reuzenrad. Bovenin heb je een prachtig uitzicht over de drukke boulevard en het strand. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te bungeejumpen. Vanaf de hijskraan op de pier val je naar beneden en lijkt het alsof je in de zee springt. Gelukkig wordt je net op tijd omhoog gehaald!

  1. Strandtenten

De meeste strandtenten van Nederland bevinden zich in Scheveningen. In de zomer bieden ze een zonnig terras aan het strand en in de winter een lekker warme chocolademelk bij de haard. Dat is ultiem genieten bij een strandtent in Scheveningen. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan kan je reserveren om een teleurstelling te voorkomen.

  1. Makkelijk te bereiken

Niet alle stranden in Nederland zijn even makkelijk te bereiken, maar gelukkig is Scheveningen strand te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto en met de fiets! Met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar Den Haag Centraal en vanaf daar rijden er meerdere trams naar Scheveningen. Ook kun je op Den Haag centraal een fiets huren en vanaf daar naar het strand fietsen. Zowel voor de fietsen als voor de auto’s zijn er genoeg parkeerplekken.

  1. Honden zijn toegestaan op Scheveningen strand

Wanneer de temperaturen in Nederland weer onder de 20 graden dalen zijn onze viervoeters toegestaan op het strand! Zo kun je samen uitwaaien en een mooie wandeling maken.

  1. Uitgaansgelegenheden

Ook na een lange stranddag valt er nog genoeg te beleven op Scheveningen strand. Zo kun je lekker bij ons komen borrelen of eten. Daarna heb je dan nog de mogelijkheid om naar de bioscoop te gaan, naar het casino of naar een musical in het welbekende Circustheater.

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.