Fietsrouteplanner voor Europa voorziet in behoefte

Overal in Europa zijn fietsroutes uitgezet en beschreven op internet en in mooie fietsgidsen. Of u tijdens een fietsvakantie nu van Amsterdam naar Málaga of van Kirkwall naar Constanta wilt fietsen, er is altijd een route die redelijk in de buurt komt van uw gewenste traject, vaak door meerdere (lokale) lange-afstands-fietsroutes te combineren. Alleen, hoe vindt u deze routes? De site www.fietsrouteplanner.eu helpt u snel de juiste route te vinden.

Fietsrouteplanner.eu
Voordat de planner online ging, nu ruim vier jaar geleden, moest iedere fietser zelf het wiel uitvinden. Zelf een uitgebreide zoektocht doen op internet. Zelf meerdere fietsgidsjes aanschaffen en die vervolgens uitpluizen. Kijken of het gewenste traject door deze fietsroutegids beschreven werd.

Via www.fietsrouteplanner.eu kunt u een Europese fietsrouteplanner raadplegen, die u een suggestie aan de hand doet welke fietsroutes u kunt gebruiken om uw bestemming te bereiken. De fietsroutes kunt u vervolgens aanschaffen bij uw eigen boekhandel of via de website.

Dat de site in een behoefte onder vakantiefietsers voorziet, blijkt wel uit de bezoekersstatistieken: In vier jaar tijd werden ruim 1 miljoen bezoekers verwelkomd op de site, die samen ruim 3 miljoen zoekopdrachten plaatsten in de planner.

De fietsroute
De routeplanner geeft niet aan hoe u precies moet fietsen. U kunt dus niet op de fiets stappen met een uitgeprinte route van deze site. De planner doet u wél op een handige manier een suggestie welke fietsroutes u kunt gebruiken om op uw bestemming te komen. Informatie over de aangeraden fietsroutes kunt u bekijken door er in het linkerscherm op te ‘dubbelklikken’.

Ook een lange afstandsfietsroute plannen? Ga naar www.fietsrouteplanner.eu en stap op de fiets.

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.