Parkeren bij Schiphol, tips om extra te besparen!

Parkeren bij Schiphol is een prima manier om parkeerkosten te besparen. Niet het parkeren bij P3 van Schiphol zelf, maar bij een van de omliggende parkeerbedrijven, daar zijn de parkeerkosten een stuk lager dan bij P3 van Schiphol. U kunt bij een van deze bedrijven al parkeren vanaf 3 euro per dag!
In dit artikel leest u enkele tips om nog meer kosten te besparen en zetten we de verschillende mogelijkheden van parkeren op een rij.
Bezoek www.parkerenschipholvergelijker.com voor meer informatie over parkeren op Schiphol.

Goedkoper parkeren
Hoe verder u van Schiphol af parkeert hoe goedkoper het is. Als u alleen op zoek bent naar een parkeerplek zonder al te veel poespas dan kunt u terecht bij diverse bedrijven. Deze bedrijven bieden prima service aan maar de afstand tot Schiphol is wat verder weg. Enkele bedrijven waar u hiervoor terecht kunt zijn Happy Parking en Sun Parking.

Hotels op Schiphol
Uitgerust op vakantie? Dan is het een optie om te overnachten en parkeren bij een van de hotels rondom Schiphol. Hier kunt u al overnachten voor een zeer scherpe prijs en u krijgt een aantal dagen gratis parkeren erbij! In veel gevallen is dit een bijzonder aantrekkelijke optie om te overwegen.

Valet Parking
Speelt de prijs van het parkeren een minder belangrijke rol? Dan kunt u kiezen voor valet parking. Valet parking staat bekend om het  comfort en het gemak waarmee u parkeert. U hoeft bijvoorbeeld niet te zoeken naar een vrije parking plaats, geen gesjouw meer met de koffers en niet meer wachten op de shuttle bus.
Bij valet parking rijdt u met uw eigen auto door tot aan de vertrekhal van Schiphol waar u opgevangen wordt door een chauffeur van het parking bedrijf waar u gereserveerd heeft.

Shuttle Parkeren
De andere parkeer variant is shuttle parkeren. U wordt in een shuttle bus vanaf de locatie van de parking naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Nadeel van de shuttle is dat u toch iets langer onder weg bent en dat u soms moet wachten tot dat de bus volzit voordat u kunt vertrekken naar de vertrekhal.

Bij Schipol zelf parkeren?
Schiphol Smart Parking (zie hier de prijzen en ervaringen) is een populaire aanbieder voor parking plaatsen. Er gelden enkele voorwaarden zoals u kunt alleen reserveren met creditcard. Reserveren kan alleen tot een week voor vertrek. Wel is het zo dat hoe langer u van te voren reserveert hoe meer korting u krijgt!
We hopen dat u met dit artikel wat meer duidelijkheid heeft over de verschillende parkeermogelijkheden rondom Schiphol!

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.