Romantische vakantie voor twee in België

Op zoek naar een romantische vakantie voor twee? Boek naar het mooie België, er is geen betere bestemming! Samen genieten van de romantische steden in België als Gent, Brugge en Antwerpen en de aantrekkelijke dorpjes in de bekende Ardennen. Verras uw partner of boek samen en beleef alvast de voorpret van het samen zoeken. Laat de liefde voor elkaar een hoogte punt bereiken in het romantische en liefdevolle België. Wilt u er snel samen even tussen uit? Bekijk de last minute aanbiedingen in ons assortiment.

Antwerpen; romantiek ten overvloede
Heerlijk vertoeven in een van de gezellige plaatsen vol sfeer tijdens een romantische vakantie voor twee in België. In Antwerpen zijn er tal van mogelijkheden en faciliteiten voor een romantische vakantie voor twee. Samen genieten van een prachtige stadswandeling of een wandeling in het stadspark, een dagje naar het bekende Zoo van Antwerpen, de beroemde Grote Markt of bezoek een van de musea. Maak van uw romantische vakantie voor twee in België, een vakantie om nooit te vergeten. Een bezoekje aan de Diamantbuurt en het daarbij behorende museum is ook zeker de moeite waard. In deze buurt zijn veel restaurants te vinden zoals een restaurant in Mons, waar u samen heerlijk kunt genieten van de beste gerechten. Niet alleen in de Diamantbuurt kunt u romantisch uit eten, ook rond de Keyserlei, de Grote Markt en de Groenplaats kunt u terecht.

Het romantische Brugge
Een andere zeer romantische stad in België is Brugge. Dit stadje is een groot openluchtmuseum, welke deels autovrij is. Heerlijk genieten van uw romantische vakantie voor twee in een omgeving vol schitterend gerestaureerde patriciërshuizen, kerken, authentieke steegjes, bruggetjes en pleintjes. In het autovrije gedeelte kunt u uw vakantie in België helemaal op een hoogte punt brengen tijdens een ritje in een koets of een tochtje met de boot.

Wandelen langs de Vlaamse Kust
In de regio Vlaanderen in België kunt u genieten van de eeuwenoude architectuur, wat een gezellige liefdevolle sfeer creëert. Genietend van uw romantische vakantie voor twee de chocolade markt ontdekken, een van de musea bezoeken of lekker samen vertoeven in de kroegjes. Bezoek de Vlaamse kust, waar u tegen elkaar aankruipt om warm gehouden te worden. Intiem en sfeervol. Tijdens een strandwandeling kunt u samen volop genieten van het moment samen.

Brussel; de hoofdstad vol romantiek en gezelligheid
De hoofdstad Brussel in België biedt bij uitstek een en al gezelligheid tijdens uw romantische vakantie voor twee. In deze wereldstad kunt u genieten van romantische uitstapjes. Pak tijdens deze vakantie dan ook zeker een bekende Brusselse wafel mee. Moderne clubs om een nacht goed samen te feesten, wandelen door de parken, bezoeken van een van de vele musea en de beroemde bezienswaardigheid. Bekijk het aanbod aan goed onderhouden, liefdevolle accommodaties op Bungalow.Net .

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.