Vakantie vieren in uw luxe villa in Spanje!

Spanje, nog altijd éen van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederlanders. Niet voor niets natuurlijk. Het klimaat, de prima accomodaties, de restaurants en uitgaansgelegenheden dragen hun steentje bij. Ieder jaar weer gaan duizenden hun vakantie vieren aan de Costa s in appartementen of hotels in Salou, Benidorm , Marbella en andere populaire plaatsen aan de diverse spaanse costa s.

Er bestaat echter ook andere mogelijkheid, namelijk het huren van een luxe vakantievilla.
Met name aan de Costa Blanca in plaatsjes als Javea en Moraira gebeurd dit veelvuldig. Het is een wonderschoon gebied, met talloze stranden en rotsstrandjes, imposante bergen, heuvels en vele dorpjes. Het gebied is ¨verovererd¨ door vooral noord- europeanen die hier hun vakantie droomhuis hebben laten bouwen. Vaak luxe en grote villa´s voorzien van een ¨verwarmd¨ zwembad. Er zijn nogal wat aanbieders van dit soort vakantiewoningen, keuze genoeg.

Echter, wie uit is op kwaliteit en topservice kan goed terecht bij Villa Xenofilia, verhuurder van uitsluitend luxe vakantievilla´s met verwarmd zwembad op luttele minuten rijden van het strand. Het aanbod is beperkt, 7 villa´s, maar de huizen verkeren in topconditie met bijbehorende service en hebben vele faciliteiten. Een tennisbaan, tafeltennis of voetbaltafel maakt veelal deel uit van de gehuurde villa.

Het zijn grote vakantiehuizen met minimaal 4 slaapkamers en 3 badkamers zodat u met gemak samen met uw naaste vrienden of familie terecht kan. Zo kunt u relatief voordelig terecht en genieten van alle beschikbare luxe die de huizen én de omgeving te bieden hebben.

Fijne vakantie !

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.