Vliegen vanaf een vliegveld in de buurt

Met het vliegtuig op vakantie gaan kan stressvol zijn. Moeilijk een parkeerplaats vinden en dan ook nog eens de hoofdprijs betalen, een lange reistijd naar het vliegveld en op een onmogelijke tijd moeten vertrekken. Vertrek daarom tijdens uw komende vakantie eens niet vanaf Schiphol maar vanaf een vliegveld bij u in de buurt. Populaire regionale vliegvelden zijn Eelde, Eindhoven en Maastricht.

Vliegen vanaf Eelde

Vanaf het vliegveld van Eelde, of Groningen Airport Eelde zoals het vliegveld officieel heet, kunt u vliegen naar zonbestemmingen in Spanje, Portugal, Griekenland en Turkije. Ook zijn er een aantal lijndiensten vanaf Eelde. Prijsvechter Ryanair vliegt naar Girona (Barcelona), Bergamo (Milaan) en Mallorca. Daarnaast vliegt bmi Regional naar het Schotse Aberdeen. In de winter kunt u ook op wintersport vanaf Eelde. Transavia vliegt naar Innsbruck en Salzburg.

Vliegen vanaf Eindhoven

Een populair regionaal vliegveld is die van Eindhoven. U kunt vanaf Eindhoven naar veel bestemmingen vliegen. Complete zonvakanties boekt u naar Spanje, Portugal, Griekenland en Turkije. Ryanair vliegt naar maar liefst 27 bestemmingen vanaf Eindhoven. Genoeg keuze voor een leuke stedentrip!

Vliegen vanaf Maastricht

Woont u in het zuiden van het land dan kunt u uw vakantie prima laten beginnen op het vliegveld van Maastricht. Transavia vliegt naar een aantal zonbestemmingen en daarnaast vliegt Ryanair naar vijftien Europese bestemmingen. Zo vliegt u goedkoop naar bijvoorbeeld Girona (Barcelona), Londen, Dublin, Bergamo (Milaan), Treviso (Venetië) en populaire bestemmingen voor een zonvakantie in Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk.

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.