Top vakantie op Curacao

Het is voor ons de 6e keer dat we Curaçao bezoeken en het moet gezegd worden: zo´n mooi vakantiehuis op curacao hadden we nog niet eerder meegemaakt.

Vakantiehuis “Tropicasa” is een van de ongeveer 85 appartementen in het Royal palm resort. Een resort dat grotendeels bewoond word door Nederlandse gepensioneerden waarmee je, als je dat wilt zo contact hebt. Omdat het een woonresort is en geen vakantieresort heerst er een serene rust. Het grote gezamenlijke zwembad lijkt hiermee dan ook vaker op je eigen prive zwembad. Wat een heerlijkheid.

Het mooi aangelegde en onderhouden resort heeft 24 uur per dag bewaking, en de bewakers nemen hun beroep serieus. Wel even wennen voor ons als tijdelijke bewoners, maar wel een erg prettig gevoel te weten dat er goed voor je gezorgd word. Wanneer ze je kennen, ontdooien ze al snel en blijken later zeer vriendelijk!

Piscadera, het gebied waar het resort onder valt, heeft trouwens een geweldige ligging op het eiland, beter dan bijvoorbeeld Jan Thiel waar je dagelijks in de file staat. Aangezien ze op Curacao 4 keer per dag een spitsuur hebben, wel iets om rekening mee te houden.

Het appartement zelf is royaal ingericht en vooral de aanwezige meubels en bedden zijn zeer comfortabel. Geen goedkope plastic tuinmeubelen waar veel vakantiehuizen op Curacao vol mee staan, maar prima tuinstoelen en zelfs ligbedden met heerlijke kussens. Zo heerlijk zelfs dat we, na een dag vol met indrukken hierop in slaap zijn gevallen. Om 1 uur ‘s nachts werden we dus buiten op het terras wakker!

Het terras is overigens fantastisch. Elke dag komen er schepen voorbij, waaronder de cruiseschepen, een prachtig gezicht. Ook zijn de prachtige dieren die op de kleurige en geurige bloemen en planten rondom het terras afkomen bijzonder goed vanuit je luie stoel te observeren.

Wij hadden als contact persoon Caroline die uitstekende service verleent. We voelden ons welkom, en ze heeft ons waar nodig goed op weg geholpen.

Met een dergelijke heerlijke plek zou je bijna vergeten er op uit te gaan. Maar dat hebben we natuurlijk wel gedaan. Curacao is en blijft een fantastisch eiland.

Mocht u naar Curacao gaan, dan is een verblijf in Tropicasa zeker aan te bevelen.

Kijk op: Vakantiehuis Curacao

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.