Een droomvakantie op een fantastisch zeiljacht

Wees welkom aan boord van het zeiljacht Viola voor een geweldige vakantie!De eigenaars Rolf en Michiel hebben met hun schip stormen getrotseerd en hebben alle ervaring in huis om je in de rustige wateren van de Ionische zee naar adembenemende plekjes te zeilen. Geniet van de kleuren en mooie vergezichten.

In de tijd aan boord van Viola bepaal je zelf hoe je de dagen wil doorbrengen. Een actieve zeilweek in samenwerking met de bemanning of heerlijk ontspannen week om te genieten van zon, zee en een goed boek. Wat de keuze ook wordt, er is voldoende tijd om als het schip voor anker ligt het blauwe water in te duiken. De idyllische baaien liggen op je te wachten alsof ze nog niet ontdekt zijn. Want we zullen je ook op bijzondere plekjes brengen die alleen per schip bereikbaar zijn.
Er zijn mogelijkheden tot snorkelen, waterskiën, en zelfs duiken. Je kan kiezen voor een barbecue op een verlaten strandje, of je door Freefloating naar een leuk Grieks restaurantje aan wal laten brengen. Het belangrijkste is dat je een ‘no worries’ gevoel zult hebben op de Viola.

Het zal je misschien verbazen maar een luxe jacht als dit is niet voorbehouden aan de welgestelden onder ons. We hebben de prijzen zo aangenaam mogelijk gehouden. Het is mogelijk om het hele schip af te huren en met eigen groep te zeilen. Ook kun je een hut voor twee te boeken. De minimum boekingsperiode is 1 week en we zeilen met maar maximaal acht gasten! Tot binnenkort?

Michiel Stutterheim
Skipper ‘Viola’
Telephone Michiel: +31(0)6.52.07.12.66
E-mail: freefloating@planet.nl
Internet: www.freefloating.nl

Geschreven door

Nog geen berichten.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.